6 Mayıs 2016 Cuma

BİLKEM GİTAR KURSU (BİLKEM MÜZİK TOPLULUĞU ÖĞRENCİLERİ)



BMT (Bilkem Müzik Topluluğu) 
Gitar günümüzün en popüler çalgılarından biri haline gelmiş ve bir çok müzik tarzına dahil olup grupların içinde yer alırken eşliğin dışında solo olarak da tek başına bir dinleti enstrümanı olarak kullanılması gitarı daha da tercih edilir bir enstrüman haline getirmiştir.






İyi bir “gitar kursu” seçmek önemli mi?
Gitarın popülerliğiyle doğru orantılı olarak biraz gitar çalmayı bilen bir çok insan gitar dersi vermeye başlamıştır. Eğer gitara başlangıçta doğru kişi yada kuruluştan ders almaz, gitar dersi başlangıç aşamasında yanlış şekilde öğrenmeye başlarsanız ilerki aşamalarda bu yanlışları düzeltmek çok daha zor olacaktır bu da sizin hem paranızı hemde zamanınızı çalmaktan başka bir şey değildir. Fiyatları uygun olduğu için, içi boş sadece göstermelik kursları yada kişileri tercih etmeniz sizi beklentinizin aksine geriye götürecek, gitara sıfırdan başlayan birine göre daha geride olmanıza yol açacaktır.

Bilkem olarak bugüne kadar her seviyeden yetiştirdiğimiz gitar öğrencilerimiz bizim en büyük referansımızdır, kişiye özel hazırladığımız gitar dersi programlarımız sayesinde öğrenciyi sıkmayacak gitar eğitimimiz öğrencilerin bizi tercih etmelerinin sebebidir. Her öğrencinin enstrümanından beklentisi farklıdır, bu yüzden herkese aynı şeyi sunmak bazı öğrencileri memnun ederken bazı öğrencilerin kısa sürede sıkılmasına yol açacaktır, bunu göz önünde bulundurduğumuz için hem en kısa sürede başarıya ulaşmak hemde en iyi şekilde öğrenci memnuniyetini sağlamak için çalışmaktayız.

Gitar Kursu Programımız
Dersler sırasında birden fazla gitar metodu kullanılmakta ve kişiye en hızlı şekilde sonuca ulaştıracak gitar kursu programları hazırlanmaktadır,

Ders gün ve  saatleri öğrencinin isteği doğrultusunda belirlenmektedir ve esnek ders saatlerimiz sayesinde çalışanlar içinde günün geç saatlerinde de kursumuz devam etmekte ve ders vermekteyiz.

Gitar Etkinlikleri
Gitar öğrencilerimizin de talebi doğrultusunda gruplar halinde çalışmalar yapılmaktadır.


Bilkem Kurslarıyla İlgili Sık Sorulan Sorular

Yetenekli miyim ya da yapabilir miyim?
Müziği profesyonelce mi ya da amatörce mi yapmak istediğinize göre değişir. Profesyonel müzisyenlik için ritmik ve kulak algıları yani yeteneği değerlendirilmelidir. Sabır ve çok ciddi bir çalışma gerektirir. Ama amatör müziği anatomik eksikleri olmadığı sürece herkes yapabilir.

Ne kadar çalışmalıyım?
Ne kadar çok çalışırsanız, o kadar başarılı olursunuz.Hobi amaçlı yapılan bir çalışma için her gün 1 saatinizi ayırmanız gerekmekte. Profesyonel müzisyenlik için gün de 7-8 saatlik bir çalışma gereklidir. 

Gitar çalmayı kaç ayda öğrenebilirim?
Gitar kursunun ne kadar süreceği ve kaç ayda öğrenebileceğiniz tamamen göreceli bir kavramdır bu kişinin yeteneğine ve çalışmasına göre değişmektedir fakat 2. aydan itibaren şarkıları çalmaya başlayabilirsiniz.

Gitar kursuna başlamak için yaş sınırı kaçtır?
Gitar çalmaya veya her hangi bir müzik aletine başlamak için hiç bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Müzik yapmanın yaşı yoktur. Tercihimiz 7 yaş ve üzeri öğrencilerdir.

Elektro gitara başlamak için önce klasik gitar çalmak zorunda mıyım?
Klasik gitarın perde aralıkları daha fazla olduğu için klasik gitarda parmaklarınız biraz daha fazla açılacaktır fakat parmaklarınızı yeterince açmak için elektro gitar üzerinde de doğru alıştırmaları yaparak doğru şekilde bir gelişim sağlayabilirsiniz.

Hobi amaçlı çalıcam nota bilmiyorum, öğrenmek zorunda mıyım?
Nota müzisyenlerin ortak dilidir ve öğrenmesi hiç de sanıldığı kadar zor değildir, fakat tamamen hobi amaçlı çalacak ve notaları öğrenmek istemeyen kişiler için tab denilen ve sayılarla gösterilen bir sistemle de gitar çalışmaları yapılabilmektedir.

Gitar Kursları için Gitarımı yanımda getirmeli miyim?
Gitar kursları için gitarınızı yanınızda getirmeniz gerekmektedir. 

Ders saatlerini ve günlerini öğrenebilir miyim?
Ders saatleri çok esnek olup öğrencinin boş olduğu herhangi bir saat kendisine rezerve edilmektedir. Dersler, haftada bir gün, bir saat, özel ders olarak yapılmaktadır.

Derslere gelemediğim günlerde telafi dersleri yapıyor musunuz?
Özel derslerde gelemediğiniz günler, boş olduğunuz başka bir günde telafi edilmektedir. Toplu dersler için geçerli değildir.

Kurs fiyatlarınız ne kadar?
Kurs fiyatlarımız sınıf gitar dersleri ve bireysel gitar dersleri olarak farklılık göstermektedir. Fiyatlarımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak için Tel: 05057413455 veya www.bilkem.com adresimize mail atabilirsiniz?

BİLKEM ÖĞRENCİ MÜZİK TOPLULUĞU ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER




BİLGE DENİZ (AYLETME BENİ)

BİLGE DENİZ (AYLETME BENİ)     BİLGE DENİZ  DOĞUHAN  BATUHAN DEVRİM





NAZLICAN&IRMAK&MERT&YUSUF&YAĞMUR


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BİLKEM POPÜLER

ETİKETLER